Fysisk og Psykisk sunde arbejdspladser i Grønland
Samarbejde med In:Spire Partner
Christinami Ergoterapi har indgået et strategisk samarbejde med In: Spire Partner, ledet af Kirstine Olsen, som er specialiseret i lærings- og forandringsprocesser. Sammen tilbyder vi omfattende løsninger til virksomheder og institutioner, der ønsker at optimere deres arbejdsmiljø og implementere bæredygtige forandringsprocesser.
Vores samarbejde bygger på en fælles forståelse af de unikke udfordringer, som grønlandske virksomheder og arbejdspladser står overfor.
Ved at kombinere Christinami Ergoterapis fokus på ergonomiske løsninger og medarbejdertrivsel med In:Spire Partner’s ekspertise inden for organisationsudvikling, bæredygtige praksisser, behovsanalyse og implementering af forandringsprocesser, skaber vi helhedsorienterede og skræddersyede løsninger, der fremmer både effektivitet og sundhed på arbejdspladsen.
Som grønlændere med lokal forankring og dyb kulturel indsigt sikrer vi, at vores løsninger er i overensstemmelse med de særlige behov og kulturelle kontekster, der gør sig gældende i Grønland.