Fysisk og psykisk sunde  arbejdspladser i Grønland
Ved Christinami Ergoterapi
Som autoriseret ergoterapeut med erfaring inden for arbejdsmiljøforbedringer og medarbejdertrivsel tilbyder jeg skræddersyede ergonomiske løsninger til grønlandske arbejdspladser. Mit fokus er at optimere arbejdspladsens ergonomi og forebygge arbejdsrelaterede skader, hvilket fremmer både effektivitet og medarbejdernes sundhed. Mine ydelser tilbydes på både grønlandsk og dansk.

I samarbejde med In:Spire Partner, ledet af Kirstine Olsen, bringer vi en bred vifte af kompetencer, der styrker virksomheders udviklingspotentiale.

Ud over at specialisere sig i lærings- og forandringsprocesser arbejder In:Spire Partner også med at udvikle bæredygtige praksisser og projekter til både institutioner og virksomheder. Derudover omfatter deres ekspertise undersøgelser af virksomheders behov for udvikling, implementering af forandringsprocesser, samt organisationsudvikling og rådgivning i arbejdsprocesser.

Som grønlændere med dyb lokal forankring og kulturel forståelse har vi en unik evne til at skræddersy løsninger, der matcher de specifikke behov og udfordringer, som grønlandske arbejdspladser står overfor.

Ergonomisk Rådgivning

Skab en sund arbejdsplads med korrekt indrettede arbejdsstationer. Jeg tilbyder ergonomiske vurderinger, der hjælper med at tilpasse arbejdsudstyr og arbejdsstillinger for at minimere risikoen for belastningsskader.

  • Arbejdsvurdering: Jeg analyserer arbejdspladserne og foreslår forbedringer.
  • Træning af medarbejdere: Jeg tilbyder træningsprogrammer, der lærer medarbejdere at arbejde korrekt og skånsomt.

Arbejdspladsvurdering (APV)

Jeg hjælper din virksomhed med at gennemføre APV'er (arbejdspladsvurderinger), der afdækker både fysiske og psykiske arbejdsmiljøudfordringer. Jeg tilbyder desuden workshops, hvor medarbejderne får værktøjer til at forbedre trivsel og samarbejde.

  • Branchespecifik spørgeskemaundersøgelse
  • Rapport med anbefalinger og handlingsplan

Trivsel og Psykisk Arbejdsmiljø

Jeg tilbyder workshops og interventioner, der adresserer trivsel og psykisk arbejdsmiljø, med fokus på samarbejde, stresshåndtering og personlig udvikling. SCARF-modellen (David Rock) er et af de værktøjer, jeg anvender til at skabe bedre forståelse og interaktion på arbejdspladsen.


  • Stresshåndtering og konfliktløsning
  • Teambuilding og samarbejdsforbedringer

Workshops

Workshops om Trivsel og Samarbejde
Nogle arbejdsmiljøproblemer kan løses hurtigt, mens andre kræver en dybere indsats. Jeg tilbyder workshops og seminarer, hvor vi arbejder med problemer af kompleks eller følsom karakter, som fx psykisk arbejdsmiljø, ledelse og samarbejde.

  • Løsning af komplekse problemer i arbejdsmiljøet
  • Styrk samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere
  • Forebyggelse af stress og fremme af trivsel